ÎN COLABORARE CU ARHITECTI ȘI DESIGNERI

am invitat un număr mare de arhitecți de top ai industriei și designeri la o serie de ateliere kinnarps. scopul a fost acela de a primi ajutor specializat pentru selectarea noilor culori și materiale kinnarps colour studio. ideea din spatele acestui proces a fost aceea de a permite persoanelor care ne folosesc produsele în diverse proiecte accesul la procesul decizional care duce la selectarea noii game de culori și texturi. 
 

Kinnarps Colour Studio

Gama noastră inspirațională Kinnarps Colour Studio oferă tot ce v-ați putea dori în ceea ce privește materialele creative și atractive (material textil, piele, laminat, metal, furnir, acrilic, plastic și sticlă). Această colecție sustenabilă cu o gamă largă de culori și modele combină cele mai noi trenduri cu eleganța clasică. Aici găsiți orice aveți nevoie pentru a formula o soluție potrivită pentru mediul dumneavoastră.

Christina Wiklund, CMF Manager – Colour Material Finish, Kinnarps

"Am făcut toate acestea împreună cu simț de răspundere, onestitate și plăcere"

toți participanții au avut nevoie de concentrare atunci când arhitecții, designerii și reprezentanții a opt piețe kinnarps diferite s-au adunat în centrul de design al companiei in skillingaryd pentru a concluziona întregul proces de decizie. era timpul să se formeze o opinie bine conturată în urma workshopurilor din timpul anului. trebuiau făcute alegerile finale în ceea ce privește noile materiale lansate în kinnarps color studio.

ASCULTĂM ARHITECTII  

Dar hai să începem cu începutul.

   În Kinnarps Colour Studio sunt sute de materiale și culori ce ajută arhitecții și designerii să producă soluții atractive, creative și sustenabile. Punctul de plecare a fost faptul că starea noastră de spirit și comportamentul sunt infuențate de felul în care ne afectează culorile din jurul nostru.

Colecția Kinnarps este îmbunătățită la fiecare 3 ani.

"

"Întotdeauna lucrăm cu departamentele de design, producție și marketing pentru a avea o imagine holistică asupra lucrurilor. De acestă dată am hotărât să folosim și surse exterioare la începutul procesului, pentru a afla nevoile și dorințele lor în ceea ce privește culorile și materialele."

- Christina Wiklund, CMF Manager – Colour Material Finish, Kinnarps
"

MAI BINE ÎMPREUNĂ

Ideea a fost să invităm oameni cu expertiză atât în ceea ce privește proiectele mari, cât și proiectele mici pentru a avea mai multe perspective aferente cerințele spațiilor de lucru atractive.

   "În toate piețele noastre, cererea pentru arhitecți și designeri este în creștere. De aceea, este foarte important pentru noi să cooperăm cu ei. Vrem să le înțelegem nevoile pentru a le oferi toate uneltele necesare în cadrul proiectelor pe care trebuie să le realizeze" spune Christina.

  Acest interes pentru cooperare este mutual, iar răspunsul arhitecților a fost pozitiv și imediat. Acest sentiment s-a intensificat cu fiecare atelier pe care l-am organizat. Participanții au lucrat, au discutat, au reflecat și au lucrat iarăși cu entuziasm și motivație sporită.

    "A fost clar că toți participanții au considerat că acest proces este important și distractiv de asemenea - energia, generozitatea și deschiderea lor față de misiunea noastră au fost dovada certă. Toți beneficiem de pe urma colaborării și creării soluțiilor optime împreună. " spune Christina. 

De la 200 la 9

la primul atelier, christina a prezentat 200 de scaunde tapitate in materiale diferite. din acestea, arhitectii și designerii au trebuit să aleagă. numărul scaunelor a scăzut gradual cu fiecare atelier.

CELE MAI ÎN VOGĂ MATERIALE

LIV

Pânza este de actualitate

Textilele cu un aspect natural sunt din ce în ce mai populare, atât în designul de interior, cât și în modă. Acum s-a lansat Liv, un textil lavabil țesut în Trevira CS ce arată ca pânza clasică, doar că este mai rezistent. Un altfel de pânză cu funcționalitate sporită.

Fox

flirt cu art deco

Modelul herringbone este din ce în ce mai popular: de la tapete până la articole de îmbrăcăminte.Noul nostru material Fox este inspirat de art déco și anii 1920 în Franța. Un plus de eleganță și lux potrivit oricărui mediu de lucru.

Steelcut Trio

ASPECT NATURAL

Poate este datorită avantajelor naturale ale lânii. Poate este pentru că se asortează cu ușurință cu alte materiale. Poate este pentru varietatea largă de aplicații. Indiferent de motiv, Steelcut Trio este unul dintre materialele preferate ale utilizatorilor.

Nouă tipuri noi, o mulțime de oportunități

Step Melange


durabil și ușor de asortat

O alegere bună în cazul în care produsul trebuie să facă față în medii dure. Rezistent la murdărie, lavabil și neinflamabil. Variantele de culoare sunt inspirate din tonurile naturii.

Rustico


lavabil și disponibil în mai multe variante de culoare

Un design retro modern, cu o varietate mare de culori și structură melange. Rezistent la murdărie, lavabil și neinflamabil.

Fenice


Modern și trendy

O gamă variată și caldă de culori. Produs din lână reciclată într-un proces de producție ecologic, cu focus pe reciclarea apei.

Liv


lavabil, cu finisaj de pânză

Se aseamănă cu pânza clasică, dar este țesută în Trevira CS și este rezistentă la murdărie, lavabilă și neinflamabilă. Gamă variată de culori cu nuanțe naturale.

Capture


vintage  clasic

Multicolor, cu un design retro și o gamă plăcută de nuanțe. Rezistent la murdărie, lavabil și neinflamabil. 

Fox

model herringbone

Design trendy și exclusivist cu model herringbone și o gamă plăcută de culori. Țesut în Trevira CS rezistent la murdărie, lavabil și neinflamabil.

BARDAL


lână în design atemporal

Un clasic cu o scală sobră de culori. În plus, deține toate calitățile lânii: antistatic, absoarbe umiditatea și este neinflamabil.

SYNERGY


inspirațional și ecologic

Un material de lână inspirațional, cu design specific și o gamă variată de culori. Este vopsit ecologic și deține toate calitățile lânii: antistatic, absoarbe umiditatea și este neinflamabil.

Steelcut

preferatul arhitectilor

Steelcut și Steelcut Trio au un design și o scală de culori clasice. Disponibile în varianta unicoloră și melange, sunt perfecte pentru diverse combinații și asortări.

VREI SĂ CITEȘTI MAI MULTE DESPRE TEXTILELE ȘI MATERIALELE NOASTRE?

Către selecția materialelor
Christina Wiklund

"Experiența practică și cercetările practice arată faptul că starea noastră de spirit și comportamentul nostru sunt influențate de culorile de care ne înconjurăm. Culorile și modelele sunt importante pentru starea noastră de bine și pentru identitatea oamenilor și a organizației. Acest lucru este adânc înrădăcinat în cultura Kinnarps și datează încă de pe vremea fondatoarei Evy Andersson. Evy a beneficiat de pregătire în domeniul textilelor și a avut un simț grozav al culorii, formei și materialului. Cu ajutorul Kinnarps Colour Studio putem face legătura între moștenirea lăsată de Evy și tendințele timpurilor nostre."

Christina Wiklund, CMF Manager – Colour Material Finish, Kinnarps

Christina Calisir

"Este întotdeauna nevoie de un accept general pentru a decide ce materiale să lansăm în cadrul Kinnarps Colour Studio. Acestea ar trebui să aibă culorile și modelele potrivite, dar și să îndeplinească cerințele noastre de sustenabilitate, calitate și siguranță. Întotdeauna am spus că ar trebui să ne gândim la aspecte la care clienții noștri poate nu s-au gândit, astfel încât să poată fi siguri că textilele noastre reprezintă mereu o alegere sigură în ceea ce privește estetica, funcționalitatea, mediul și responsabilitatea socială."

Christina Calisir, Technical Manager Cover Materials, Kinnarps

Olle Gyllang

"Ca designer, îmi place să fiu inclus în primele faze ale acestui proces pentru a mă asigura că opinia mea are un impact. Așadar, consider că inițiativa Kinnarps este importantă; atitudinea lor demonstrează faptul că sunt serioși, deschiși și că sunt curioși să audă noi idei. Determinarea companiei de a colabora cu terți sporește încrederea în organizație și le consolidează poziția." 

Olle Gyllang, Designer, Propeller Design

Hildur Blad

"Culorile au un impact major asupra felului în care experimentăm designul interior. Acum, mulți îndrăznesc să renunțe la alb și de aceea este important să avem o strategie planificată și o varietate de nuanțe pentru a putea să proiectăm corect culorile. Acestă nouă modalitate de colaborare cu arhitecți și designeri întărește poziția Kinnarps chiar și mai mult. Întâlnirile noastre sunt atât creative și distractive încât fiecare participant a putut contribui cu ceva din el însuși."

Hildur Blad, Interior designer, colour expert and blogger

Kinnarps lansează frasinul alb pigmentat

Frasinul este un lemn atât modern, cât și tradițional ce a fost anul acesta lansat de Kinnarps cu o suprafață albă pigmentată în Kinnarps Color Studio, unde toate materialele folosite de noi sunt indexate. Ca material, frasinul este dur și puternic. Tipul de frasin folosit de Kinnarps este autorizat FSC® și provine din păduri administrate responsabil.

 

Frasin – modern și tradițional

"

"Este un tip de lemn incredibil de frumos, cu o suprafață atractivă și o culoare plăcută. Este minunat să folosești acest material, atât ca producător, cât și ca utilizator."

- Ove Claesson, Technical Manager Wood Materials.
"

Suntem aici să te ajutăm
De la început până la final.

Cauți un produs anume? Ești interesat să găsești o soluție personalizată potrivită nevoilor personale? Vrei să aflii mai multe despre noi? Contactează-ne - suntem aici pentru tine.