Cum va arăta Kinnarps în viitor?

Participare & dedicare

Ne place sentimentul de împlinire, senzația de mândrie pe care o ai atunci când îți place ceea ce faci. Când esti fericit și împlinit ești propriul tău erou chiar și doar pentru un moment. Noi încercăm să avem acest sentiment ân fiecare zi, dar nu suntem motivați doar de rezultate. Credem în participare, dedicare, credem în comunitate. Credem în apartenența la ceva mai mare decât propria persoană și în contribuțiile active la un bine comun.

Trei lucruri de care suntem pasionați

Recrutăm oameni, nu doar simplii angajați

Suntem o companie de familie ce a evoluat într-o organizație globală cu mii de angajați la nivel internațional. Dorim să oferim fiecăruia oportunitatea de a se implica în viitorul Kinnarps. Am moștenit spiritul companiei de familie și de aceea prețuim aceste valori, indiferent de creșterea sau dimensiunea organizației.

Onorăm flexibilitatea și adaptabilitatea

Pentru a ne continua succesul, trebuie să facem față schimbărilor în timp ce apar, să învățăm lucruri noi,  să avem experiențe noi, să ne respectăm ambițiile și să ascultăm nevoile pieții și ale mediului înconjurător. Potrivim nevoile și dorințele Kinnarps cu cele ale angajaților noștri. De la această bază solidă continuăm să ne dezvoltăm afacerea și să îmbunătățim know-how-ul, descoperind nevoile viitoare ale pieții.

Vrem ca personalul nostru să fie sănătos și să se simtă bine

Un spațiu de lucru fericit și sănătos este primul pas pentru a te simți fericit și sănătos. Întotdeauna încercăm să avem grijă de toate nevoile angajaților și să creăm un echilibru între timpul liber și cel petrecut la lucru. Încurajăm angajații să facă sport și să își mențină sănătatea. Un trup sănătos sprijină o minte sănătoasă.

Posturi disponibile

Suntem aici să ajutăm
De la început până la sfârșit

Cauți un produs anume? Ești interesat de o soluție personalizată? Vrei să afli mai multe despre noi și despre ce avem de oferit? Contactează-ne - suntem aici pentru tine.