kinnarps este o alegere ce stârnește o reacție în lanț pozitivă, în cadrul căreia materialele pure, designul incluziv și manufacturarea responsabilă se îmbină perfect pentru a crea produse calitative și pentru a menține o stare bună a planetei.

noi o numim: THE BETTER EFFECT.

The better effect

culegi ceea ce semeni

Când îți ajutăm organizația să prospere, oferim societății,  mediului înconjurător și atmosferei planetare o oportunitate să facă același lucru. Ne asumăm responsabilitatea pentru întregul lanț de producție și distribuție. De la materiile prime, la relațiile pe care le creăm, la felul în care proiectăm și manufacturăm produsele. Împreună, găsim soluții pentru a crea cel mai bun efect posibil.

Când alegi Kinnarps, devii o parte esențială a acestei reacții în lanț. Alegerea unor soluții caracterizate de meșteșug, cooperare și ergonomie este alegerea unei echipe mai sănătoase, mai fericite și mai productive. De asemenea, toate acestea presupun o afacere mai sustenabilă și mai profitabilă.

Totul este legat de The Better Effect.

NOSTRU RAPORT DE SUSTENABILITATE

Vrei propria copie?

Download aici

CÂTEVA DINTRE CERTIFICĂRILE NOASTRE DE SUSTENABILITATE:

LANȚUL VALORIC THE BETTER EFFECT

1. Design

De la stadiul de schiță, până la cele mai avansate forme de design, proiectăm produsul pentru a fi ergonomic și pentru a include orice tipologie de utilizator. Creăm produse flexibile și ajustabile conform utilizatorilor. Ne asigurăm că materialele componente ale produselor noastre pot fi reciclate cu ușurință, setând standarde ridicate în ceea ce privește selectarea materiilor prime și maunufacturarea produsului, pentru a asigura un impact minim asupra mediului.

Efect:

Cu ajutorul produselor optimizate ergonomic putem crea medii de lucru incluzive în care toată lumea se simte bine. Produsele care pot fi folosite pe o perioadă mai îndelungată de timp au un impact scăzut asupra mediului înconjurător.

50%

Materiale reciclabile (rămășite textil și plastic) în materialele noastre de re-fill

2. MATERII PRIME

Kinnarps Evaluation System este unealta de care ne folosim pentru a măsura performanța ecologică a materialelor pe care le folosim. Aceasta ne oferă control suplimentar asupra conținutului produselor noastre. Folosim lemn certificat sau lemn din surse verificate. Multe din materialele folosite de noi au certificări ecologice. Folosim cât mai mult metal reciclat și modelăm propriile capitonări. Toate acestea ne oferă control complet asupra materialelor. 

Efect:

Produsele manufacturate din materiale pure contribuie la o calitate mai bună a aerului  din spațiile închise și din păduri sustenabile. Așadar, devenim o parte esențială din lanțul de furnizare sustenabilă al clienților.

94%

lemn pur certificat

94%

materii prime responsabile și certificate (FSC, FSC CW, PEFC)

60-90%

proporția aluminiului reciclat

69%

textilele din gama noastră sunt certificate cu EU ECOLABEL sau OEKO-TEX LABEL

2008

am început să ne fabricăm propriile căptușeli

2008

am început să impunem cerințe mai detaliate de achiziție

51%

consum redus de solvenți începând cu 2012

3. Producție

Evităm substanțele cu potențial de hazard în orice proces al producției. Datorită faptului că am obținut rezultate optime în urma auditului etic SMETA, promitem să aderăm la toate cerințele sociale impuse. Avem de asemenea un sistem prin care angajații pot comunica anonim orice problemă pe care o sesizează. De asemenea, este necesar ca toți furnizorii cu care lucrăm să semneze Condul de Conduită Kinnarps.

Efect:

Ne asumăm responsabilitatea faptului că produsele noastre sunt produse într-o manieră echitabilă și responsabilă de la un capăt la altul al lanțului de producție și distribuție. Prin evitarea folosirii chimicalelor dispensabile în manufacturarea produselor noastre, creăm spații de lucru mai sănătoase nu numai pentru angajații noștri din fabrică, dar și pentru clienții noștri.

88%

din furnizorii cu care lucrăm au fost inspectați printr-un audit

AI VREO ÎNTREBARE DESPRE THE BETTER EFFECT SAU DESPRE SUSTENABILITATE?

Contactează-ne

4. VÂNZĂRI

Avem o experiență vastă în domeniul creării spațiilor de lucru. Cu ajutorul auditului Next Office lucrăm alături de fiecare client pentru a găsi soluții activity-based potrivite pe nevoile fiecărei organizații. Majoritatea furnizorilor noștri sunt certificați ISO și lucrează sistematic pentru a îmcunătăți calitatea produselor și pentru a reduce impactul asupra mediului. De exemplu multe dintre showroom-urile noastre au trecut printr-o tranziție de în ceea ce privește iluminatul și eficientizarea folosirii energiei.

Efect:

Fiecare spațiu de lucru este unic. Având în vedere că punctul de plecare al oricărui proces este aflarea nevoilor organizaționale și ale angajaților, putem crea soluția ideală pentru biroul tău.

45%

DIN CLIENȚI CONSIDERĂ CĂ KINNARPS ESTE UN LIDER ÎN DOMENIUL DEZVOLTĂRII SUSTENABILE

5. DistribuȚIE

Avem propriul sistem optimizat de transporturi ce se mândrește cu o eficiență de peste 90%. În loc de ambalare individuală, soluția noastră presupune folosirea păturilor pentru transportul pieselor de mobilier - pături pe care le refolosim de câte ori este nevoie. Aceasta presupune economisirea a 6.5 tone de ambalaj zilnic. Combustibilul pe care îl folosim este diesel aditivat cu ulei Tall pentru a reduce impactul asupra climatului.

Efect:

Oferim transport eficientizat cu un efect minim asupra climatului, servicii calitative și, în plus, vă scăpăm de grija ambalajelor rămase.

18%

emisii de dioxid de carbon reduse încă din 2013

6. UTILITATE

Creăm soluții de design interior incluzive, bazate pe nevoile reale ale oamenilor. Cu ajutorul conceptului Kinnarps Next OfficeTM, angajații se pot comuta între un număr considerabil de medii ergonomice. Prin folosirea panourilor fonoabsorbante, creăm spații corecte din punct de vedere acustic care contribuie la un nivel scăzut de stres și o stare de bine sporită. Statisticile despre acustică ne ajută să comparăm caracteristicile acustice ale produselor nosatre. Avem standarde ridicate în ceea ce privește materialele selectate, evităm chimicalele care nu sunt necesare și lucrăm pentru a crea o calitate înaltă a aerului din spațiu.

Efect:

Creăm soluții flexibile dedicate unei game variate de nevoi, astfel încât să se poată crea condiții optime de productivitate și creativitate. Cu materiale pure și ergonomie corectă, creăm zile mai bune și mai sănătoase la birou.

89%

clienți constant satisfăcuți. 78% ne-ar recomanda ca primă soluție pentru amenajarea unui spațiu de lucru

7. Reutilizare

Ca parte din contractul cu clienții, ne oferim să creăm un inventar al mobilierului existent. Din acest inventar identificăm produsele care pot fi refolosite în noul spațiu de lucru. Unele produse pot fi îmbunătățite sau retapițate cu ușurință - de exemplu blaturile de masă sau scaunele. Pentru produsele care nu mai pot fi reutilizate, oferim servicii de reciclare.

Efect:

Mobilierul care încă poate fi folost nu ar trebui să ajungă rezidual. Prin reutilizarea unui produs, îi mărim speranța de viată și timpul în care poate fi folosit. Toate acestea contribuie la economisirea resurselor, atât pentru clienți, cât și pentru mediul înconjurător.

96%

din materialele noastre reziduale sunt trimise la reciclat sau la producția energetică

Suntem aici să ajutăm
De la început până la sfârșit

Cauți un produs anume? Ești interesat de o soluție personalizată? Vrei să afli mai multe despre noi și despre ce avem de oferit? Contactează-ne - suntem aici pentru tine.