Caz: Brain Embassy

BINE ATI VENIT LA BRAIN EMBASSY

CREÂND SPAȚIU PENTRU O COMUNITATE CREATIVĂ

Brain Embassy își dorea să construiască un spațiu pentru găzduirea proceselor creative. Kinnarps a ajutat la formarea acestui birou unic, un spațiu în  care corporațiile, companiile, start-up-urile și freelancerii se întâlnesc zilnic.

În cadrul acestui proces niciun detaliu nu a fost trecut cu vederea. De la fiecare material, culoare sau piesă de mobilier, până la micile șuruburi și jucăușele mașini electrice, totul a fost luat în considerare. Data viitoare când vizitați Varșovia veți știi exact unde puteți merge pentru o injecție de inspirație.

Case Facts

Client:
Brain Embassy

Architect:
Trzop Architekci

Developer:
Adgar Poland

Floor Area:
1643 sqm

Work Stations:
140 open space, 110 separate offices

Completion:
2016

Partea centrală a biroului este ocupată de o zonă comună asemănătoare unui lounge sau unei piețe publice, în funcție de percepția utilizatorului.

Săli creative de conferință și numeroase spații informale de întâlnire, inclusiv Brainstorm Room, Floating Ideas Room, Knowledge Room și Nap Room.

Ești curios cum ar putea arăta spațiul tău de lucru în viitor?

Contactează-ne

“Esencia chairs with a self-weighing mechanism confirmed their versatility in workstations. We also used new generation desks, Nexus, including their bench version, which allows many people to work on the same desktop”

Monika Miksa, Key Account Manager, Kinnarps Polska