Politica de confidentialitate

Kinnarps se angajează să vă protejeze confidențialitatea. Este important pentru noi să ne asigurăm că datele dvs. cu caracter personal sunt procesate într-un mod sigur și legal. În consecință, am adoptat această politică de confidențialitate pentru a vă informa despre modul în care procesăm datele dvs. personale.

CINE ESTE RESPONSABIL PENTRU PROCESAREA DATELOR PERSONALE VOI?

Kinnarps Romania  este responsabil pentru controlarea datelor si va asigura că prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în conformitate cu legile de protecție a datelor aplicabile, inclusiv EU General Data Protection Regulation (EU) 2016/679  si Swedish Data Protection Act (2018:218), si politica de confidentialitate actuala Dacă aveți întrebări sau doriți să vă exercitați drepturile în temeiul Regulamentului general al UE privind protecția datelor, vă rugăm să ne contactați utilizând următoarele date de contact:

KINNARPS ROMANIA

Str. Academiei nr. 29 etaj 5/6
Sector 1, București
Telefon: 0721 218 240

office@kinnarps.ro

CE DATE PERSONALE COLECTĂM ȘI DE UNDE?

Colectăm datele dvs. personale numai în măsura necesară pentru a îndeplini anumite scopuri, care sunt prezentate mai jos.Colectăm datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când, printre altele, ne trimiteți o solicitare de ofertă, plasați o comandă pentru oricare dintre produsele sau serviciile noastre, atunci când vă abonați la newsletter-ul nostru sau când aplicați pentru angajare la Kinnarps.Mai mult decât atât, vom colecta datele dumneavoastră personale atunci când completați în mod voluntar studiile referitoare la clienți sau formulare de contact, ne oferă feedback-ul și atunci când contactați serviciul nostru pentru clienți.

Tipurile de date cu caracter personal pe care le colectăm pot include următoarele:

• Numele, poziția, limba și informațiile de contact, inclusiv adresa de e-mail, numărul mobil și adresa;

• documente pentru cererea de muncă, cum ar fi CV-ul și scrisoarea de întâmpinare;

• istoricul cumparaturilor;

•  informații despre livrare, informații de facturare și informații de plată; și

•  alte informații pe care ni le puteți furniza în legătură cu, printre altele, corespondența cu serviciul nostru pentru clienți.

Este posibil să colectăm datele dvs. personale din următoarele surse:

• Site-ul web al lui Kinnarps, de ex. când efectuați o comandă, abonați-vă la newsletter-ul nostru, înregistrați și descărcați informații sau când ne contactați folosind formularele noastre de contact;

• când ne contactați prin e-mail sau prin telefon;

• prin contracte, facturi sau alte contacte de afaceri, dacă sunteți un reprezentant al oricăruia dintre partenerii noștri de afaceri;

• de la terți (în privința diferitor furnizori de adrese); și

• prin anumite activități, cum ar fi târguri și evenimente.

DE CE COLECTĂM ȘI PROCESĂM DATELE dvs. PERSONALE?

Colectăm și prelucrăm datele dvs. personale în scopuri și pe baza motivelor legale expuse mai jos:

 

Scopul prelucrării

Baza legala

 

 • Gestionarea comenzilor și a returnărilor de achiziții
  Comunicarea notelor de livrare sau informații privind problemele de livrare
  Executarea proceselor de recrutare

Executarea contractului

Trimiterea de informații generale și mesaje direcționate

  • Trimiterea invitațiilor la evenimente
   • Trimiterea cotatiilor
  • Răspuns la întrebări prin e-mail sau prin serviciul clienți
  Trimiterea sondajelor clienților

Interes legitim

 • Trimitere de newsletter

Consimţământ

CONSIMŢĂMÂNT

Uneori este posibil să avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a vă putea prelucra datele personale, de ex. cu privire la abonarea newsletter-ului nostru. În aceste situații, vi se vor oferi informații despre acest lucru și veți avea, de asemenea, posibilitatea să acceptați sau să refuzați că datele dvs. personale sunt prelucrate în modul descris.

Puteți retrage consimțământul dvs. în orice moment, contactându-ne folosind informațiile de contact de mai sus. Această retragere poate fi făcută integral sau parțial. Dacă nu doriți să primiți buletine informative de la noi, puteți, pe lângă utilizarea informațiilor de contact de mai sus, să vă retrageți consimțământul făcând clic pe un link din e-mailul relevant.

Transfer de date cu caracter personal

Datele dvs. personale pot fi transferate către terți care acționează în calitate de procesatori de date Kinnarps, astfel încât să ne putem îndeplini obligațiile în legătură cu dvs. în calitate de client sau reprezentant al unui client. Aceste companii oferă, printre altele, asistență de date, servicii de stocare prin email și cloud, servicii analitice și servicii de livrare cu privire la produsele comandate. Nu dezvăluim și nu vindem date cu caracter personal terților pentru alte scopuri.

Suntem mereu extrem de precauti atunci când transferăm datele dvs. personale, iar datele dvs. personale sunt transferate numai în conformitate cu această politică de confidențialitate și după luarea măsurilor de securitate corespunzătoare.Datele dvs. cu caracter personal pot fi dezvăluite pentru ca Kinnarps să respecte anumite obligații legale și pot fi transferate autorităților publice relevante atunci când este permisă și impusă de lege.

În anumite circumstanțe, datele cu caracter personal pot fi transferate către țări din afara UE / SEE.Este posibil ca legile privind protecția datelor din unele dintre aceste țări să nu ofere o protecție la fel de puternică în ceea ce privește confidențialitatea dvs., ca și cele suedeze.În acest caz, Kinnarps va lua toate măsurile adecvate pentru a se asigura că datele dvs. cu caracter personal sunt protejate în mod adecvat și că toate procesările sunt efectuate în conformitate cu această politică de confidențialitate.Puteți fi întotdeauna sigur că toate transferurile datelor dvs. cu caracter personal către țări din afara UE / SEE se efectuează în conformitate cu legile de protecție a datelor aplicabile, deoarece Kinnarps se va asigura că cel puțin una dintre următoarele condiții sunt îndeplinite în raport cu fiecare dintre transferurile respective:

• țara primitoare asigură un nivel adecvat de protecție;

• Kinnarps a colectat consimțământul dvs. înainte de transfer;

• legile aplicabile privind protecția datelor oferă motive legale pentru transfer;

• a fost încheiat un contract care include anumite clauze contractuale standard emise de Comisia Europeană (2010/87 / UE) între Kinnarps și destinatar, fără modificări sau modificări contradictorii;

• destinatarul a adoptat reguli corporative obligatorii pentru prelucrare, care au fost aprobate de autoritatea de supraveghere relevantă, iar destinatarul datelor cu caracter personal din țara terță este obligat de aceste norme; sau

• pentru transferuri în S.U.A., destinatarul se auto-certifică în UE-SUA. Principiile scutului de confidențialitate în conformitate cu UE-SUA. Privacy Shield Framework și înregistrat pe Lista de protecție a confidențialității gestionată de Departamentul de Comerț al S.U.A.

CUM PROTECTĂM DATELE dvs. PERSONALE?

Kinnarps lucrează continuu pentru a asigura un nivel organizațional și tehnic adecvat de securitate în raport cu prelucrarea datelor cu caracter personal, care îndeplinește condițiile prevăzute în legile de protecție a datelor aplicabile.

Cât timp sunt păstrate datele dvs. personale?

Datele dvs. personale nu vor fi niciodată stocate mai mult decât ceea ce este necesar pentru îndeplinirea scopurilor menționate mai sus sau decât ceea ce este permis de legea aplicabilă. Datele dvs. cu caracter personal vor fi prelucrate de noi în perioadele de timp stabilite mai jos și apoi vor fi șterse.

Reprezentanții companiilor: Datele dvs. personale sunt salvate atât timp cât sunteți enumerat ca persoana de contact pentru o companie cu care Kinnarps are relații de afaceri.

Comunicare: Dacă sunteți în contact cu Kinnarps, de ex. prin e-mail, datele dvs. personale sunt salvate atât timp cât este necesar pentru îndeplinirea scopului corespondenței.

• Solicitanți de angajare: Kinnarps va salva documentele de candidatură la locul de muncă, inclusiv CV-ul și scrisoarea de întâmpinare, în timpul procesului de recrutare și timp de doi ani după aceea, pentru a apăra potențialele revendicări legale.

Obligatie legala: Kinnarps salvează orice documentație care constituie informații contabile în conformitate cu legislația contabilă aplicabilă.

Consimţământ: Acolo unde prelucrăm datele dvs. personale pe baza consimțământului dvs., vă vom salva datele dvs. personale doar atâta timp cât vă acordăm acordul.

Ce drepturi aveți?

• Aveți dreptul de acces la datele personale cu privire la dvs. pe care le prelucrăm. În consecință, puteți solicita informații cu privire la datele personale pe care le-am păstrat despre dvs., scopurile prelucrării acestor date cu caracter personal și informații referitoare la locul în care au fost colectate datele cu caracter personal.

• În cazul în care datele dvs. personale sunt inexacte sau incomplete, puteți solicita rectificarea datelor cu caracter personal relevante.

În anumite situații, aveți dreptul să vă ștergeți datele personale, de ex. dacă prelucrarea datelor dvs. personale nu mai este necesară în raport cu scopurile pentru care au fost colectate.

• În anumite situații, aveți dreptul să solicitați ca prelucrarea Kinnarps a datelor dvs. personale să fie restricționată, de ex. dacă v-ați opus oricărei prelucrări efectuate pe baza intereselor legitime ale lui Kinnarps. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal poate fi, de asemenea, restricționată pentru perioada în care se verifică dacă motivele legitime ale lui Kinnarps vă înlocuiesc, adică interesele, drepturile și libertățile dvs.

• Aveți dreptul să retrageți sau să modificați acordurile pe care ni le-ați acordat în orice moment.

• În anumite situații, puteți solicita ca datele dvs. personale să fie transmise într-un format electronic, în unele cazuri către un alt operator de date (portabilitatea datelor).

Dacă doriți să vă exercitați vreunul dintre drepturile dvs., vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact de mai sus. Pentru protecția vieții private și a datelor dvs. personale, vom solicita să vă identificați în legătură cu asistența noastră. Dacă în scopul exercitării drepturilor menționate mai sus, alegeți să ne contactați prin poștă, vă rugăm să includeți o copie a ID-ului dvs. și să vă asigurați că scrisoarea este semnată. Dacă alegeți să ne contactați prin e-mail, includeți o copie scanată a ID-ului și a semnăturii dvs.

Puteți oricând să depuneți o reclamație la Autoritatea Suedeză pentru Protecția Datelor (Sw. Datainspektionen) dacă credeți că prelucrarea Kinnarps a datelor dvs. personale nu se efectuează în conformitate cu legile aplicabile.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Vă rugăm să rețineți că termenii politicii de confidențialitate pot fi modificate sau modificate. Orice versiune nouă va fi publicată pe site-ul web al lui Kinnarps. În consecință, ar trebui să revizuiți acești termeni în mod regulat pentru a vă asigura că sunteți mulțumit de modificări. În cazul oricărei modificări materiale, vă vom trimite prin e-mail, dacă ne-ați dat adresa dvs. de e-mail, pentru a vă informa cu privire la orice modificări aduse.

Dacă modificările se referă la prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le efectuăm pe baza consimțământului dvs., vă vom oferi ocazia să vă dați din nou consimțământul pentru prelucrare pe noile condiții prezentate.