Ne ocupam cu crearea, producerea si livrarea solutiilor de amenajare a birourilor inca din 1942.

 

 

Cativa dintre clientii nostri:

Serviciile noastre

Serviciile Kinnarps: întotdeauna adaptate nevoilor tale

Anders Hermansson

“Serviciile noastre de bază oferă suport de la început până la final în șase pași simpli. Acest proces asigură o soluție de calitate livrată fiecărui client în parte, indiferent de mărimea comenzii."

Anders Hermansson, Acting COO

1

Analiza

Procesul noastru începe cu efectuarea unei analize amănunțite a nevoilor și dorințelor dumneavoastră și a cerințelor specifice spațiului de lucru.

2

PROPUNERI

Vă oferim o propunere 2D sau 3D ce conține mobilierul, paleta de culori și opțiunile de material disponibile pentru produsele utilizate. De asemenea, oferim servicii de design interior. Împreună formulăm soluția ideală pentru dumneavoastră!

 

3

SUPORT

În această fază a procesului este crucial să includem conducerea, personalul și alți membrii ai companiei. Ei trebuie să vadă, să simtă și să testeze mobilierul în showroom-ul nostru. Pentru proiecte mari oferim posibilitatea de a aduce mobilier în spațiul dumneavoastră și de a demonstra cum unele birouri, mese sau alte piese de mobilier ar arăta în spațiul de lucru.

4

COMENZI

Odată ce decideți să plasați comanda, noi creăm un număr intern de client. Ulterior, veți primi o confirmare a comenzii și se va stabili o dată fixă de livrare.

5

livrare

Trebuie doar să așteptați ziua programată și noi vă livrăm direct soluția aleasă!  Folosim pături pentru a ambala și proteja produsele achiziționate și lucrăm cu profesioniști ce vor asigura un bun control al calității odată ce produsele sunt aduse la destinație.

6

SERVICE

Având în vedere faptul că organizația dumneavoastră este în continuă schimbare, noi vom continua să creăm și să dezvoltăm soluții pentru a menține un spațiu optimizat.

Vrei să aflii ce soluție ți s-ar potrivi cel mai bine?

Contactează-ne

Suntem aici să ajutăm
De la început până la sfârșit

Cauți un produs anume? Ești interesat de o soluție personalizată? Vrei să afli mai multe despre noi și despre ce avem de oferit? Contactează-ne - suntem aici pentru tine.