viitorul este în mâinile noastre

CREAREA SOLUȚIILOR PENTRU LUCRĂRI CARE ȘLEFUIESC GENERAȚIILE NOASTRE VIITOARE ESTE ONOARE IMENSĂ PENTRU NOI. ȘCOLILE NU NUMAI CĂ SUNT UNELE DIN CELE MAI MARI SPAȚII DE LUCRU, DAR DE ASEMENEA ȘI CELE MAI IMPORTANTE

folosind cei 75 de ani de experiență

Cei 75 de ani de experiență în domeniu ne-au învățat despre efectele spațiului fizic asupra calității muncii depuse în mediul respectiv. Pentru a crea spații funcționale și stimulante, ne folosim de cunoștințele dobândite în domeniul design-ului interior, al tehnologiei și al educației.

Cu cei 75 de ani de experiență proiectăm și dezvoltăm spații educaționale ergonomice și practice ce se concentrează atât pe starea de bine a studenților, cât și pe cea a profesorilor. Oferim soluții inteligente și atractive care permit tuturor beneficiarilor să își atingă potențialul maxim.

Ești curios ce soluție s-ar potrivi cel mai bine școlii tale?

Contactează-ne

SOLUȚII COMPLETE, DESIGN INSPIRAȚIONAL

Vrei să vezi mai multe produse?

Galerie inspirațională

săli de clasă diferite - metode diferite de învățare

Există metode infinite de învățare și de predare. Pentru a face posibilă această varietate, creăm o multitudine de spații de învățare. Atât profesorii, cât și studenții sunt entități separate și luăm în considerare necesitățile ambelor părți. Astfel, instalăm mobilier ergonomic și optimizat din punct de vedere acustic, adaptându-ne la nevoile clientului.

depozitare - orice spațiu poate fi utilizat

Coridoarele contemporane reprezintă mai mult decât niște simple holuri. Ele pot funcționa ca un spațiu logistic sau de întâlnire. Așadar, spațiile de depozitare robuste și durabile sunt potrivite pentru folosire îndelungată, în timp ce design-ul inteligent facilitează organizarea cărților, caietelor și materialelor didactice.

MEDIATEK - NOILE TEHNOLOGII AU NEVOIE DE UN NOU SPAȚIU

Una dintre soluțiile noastre este crearea unui spațiu pentru cărți și alte materiale tipărite exact lângă terminalele computerelor. În plus, spațiile pentru conversații și spațiile de gândire sunt esențiale, acestea fiind plasate în mod ideal în proximitatea spațiului destinat personalului.Toate aceste caracteristici creează un mediu de învățare bine conturat.

biblioteca - stimularea minților

Pe lângă faptul că este un spațiu de lectură, biblioteca reprezintă sufletul unei școli. Suntem experți în transformarea acestui spațiu într-o zonă pentru învățare și reflecție. Soluțiile ergonomice intuitive încurajează studiul individual și permit colaborarea relaxată și activitățile de grup.

LOUNGE-ul profesorilor - un spațiu de relaxare

 

O cameră destinată odihnei și reflecției este extrem de importantă pentru personalul unei școli. Fiecare minut petrecut în acest spațiu reprezintă o oportunitate de revitalizare. Un design atrăgător și confortabil poate reprezenta un avantaj enorm.

biroul profesorului - ergonomie și depozitare inteligentă

Pregătirea lecțiilor, corectarea testelor sau conversațiile cu studenții reprezintă activități recurente într-o zi obișnuită la școală. Birourile profesorilor trebuie tratate cu aceeași grijă și atenție ca și sălile de clasă pentru a crea o soluție benefică și eficientă.

Vrei să vezi mai multe exemple de spații educaționale?

Contactează-ne

Suntem aici să ajutăm
De la început până la sfârșit

Cauți un produs anume? Ești interesat de o soluție personalizată? Vrei să afli mai multe despre noi și despre ce avem de oferit? Contactează-ne - suntem aici pentru tine.