SPAȚII PENTRU O STARE DE BINE

PROIECTAREA SOLUȚIILOR DE ÎNGRIJIRE SE REZUMĂ LA FACILITAREA SĂNĂTĂȚII. RESPONSABILITATEA NOASTRĂ ESTE SĂ FACEM OAMENII SĂ SE SIMTA RELAXATI ACASĂ, IAR SOLUȚIILE NOASTRE ȚINTESC ACEST LUCRU

SOLUȚII COMPLETE

Oferim soluții complete pentru toate spațiile sanitare: de la recepțiile primitoare, până la camerele de zi stimulante atât pentru clienți, cât și pentru personal. Promisiunea calității este dată de decenii întregi de experiență ce vă asigură asistență și îndrumare pe tot parcusul acestui proces.

CONCEPTe & facilitĂți destinate spațiilor pozitive

Un spațiu cald încurajează un sentiment de calm și siguranță. Un hol primitor deschide ușa unei programări eficiente. O sală de așteptare bine amenajată face timpul să treacă mai repede. De aceea, este important să creăm o soluție potrivită nevoilor dumneavoastră specifice.

MOBILIER SMART

Ergonomia, calitatea, sustenabilitatea, inovația și design-ul sunt factorii cheie pentru dezvoltarea moblierului destinat mediilor sanitare. În aceste spații, mobilierul trebuie să fie ușor de folosit, montat și menținut. Stabilitatea și anduranța sunt de asemenea cruciale, fără a pierde din vedere nevoia de a crea spații primitoare și confortabile.

CARE ESTE SOLUȚIA OPTIMĂ PENTRU SPAȚIUL TĂU?

Contactează-ne

recepția - pentru o primă impresie bună

Intrarea într-un mediu sanitar dă tonul întregii vizite. Primirea pacienților într-o manieră călduroasă și care inspiră siguranță face diferența între o vizită benefică și una neplăcută. Suntem experți în crearea recepțiilor și sălilor de așteptare ce au un efect reconfortant.

CAMERELE DE ZI - SOCIALIZARE ȘI DIVERTISMENT

Acestea reprezintă spații atractive și primitoare destinate activităților individuale și de grup, precum cititul, jucatul, uitatul la televizor sau relaxarea.Beneficiind de mobilier confortabil și spații de depozitare accesibile, camerele de zi sunt spații populare în cadrul mediilor sanitare.

CANTiNa - destinată meselor zilnice și conversațiilor

Spațiul în care luăm masa are un impact nu numai asupra experienței de a mânca în sine, ci și asupra sănătății noastre. Amenajarea unui astfel de spațiu presupune mai mult decât a crea o cantină plăcută vizual.Sunetul și mirosul trebuie de asemenea luate în considerare. 

camera privată - pentru odihnă și recuperare

Toată lumea are nevoie de un spațiu în care să se simtă în siguranță, un loc liniștit la care să se întoarcă după agitația din viața de zi cu zi. Acest lucru este specific spațiilor sanitare în care starea de bine a utilizatorilor este cel mai important lucru. De aceea, amenajăm spații ergonomice și confortabile ce încurajează odihna și recuperarea.

spații de întâlnire - pentru întâlniri și evenimente

Aceste spații comune acomodează grupuri mari și pot fi folosite pentru a găzdui diverse evenimente. Vasta noastră experiență în amenajarea sălilor de conferință ne recomandă pentru a crea spații în care distragerile sunt minimizate și nivelul de concentrare este cât mai înalt.

spațiile personalului - destinate conversațiilor și lucrului la birou

Personalul fiecărui spațiu sanitar are nevoie și de zone private. Fie că este vorba de timp dedicat concentrării, de activități administrative sau de conversații cu colegii, noi creăm spații ergonomice și comode.

Vrei să vezi mai multe spații sanitare?

Contactează-ne

Suntem aici să ajutăm
De la început până la sfârșit

Cauți un produs anume? Ești interesat de o soluție personalizată? Vrei să afli mai multe despre noi și despre ce avem de oferit? Contactează-ne - suntem aici pentru tine.